OLEN 11

Jeni Real Estate bouwde voor Nutrex een gebouw op maat in Olen. Nutrex, lid van de Kuge Invest Group, is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige diervoederproducten en -supplementen voor de Europese markt.  

Het productiegedeelte is ondergebracht in een hoog volume achteraan het gebouw, waar de verschillende silo’s, de volautomatische weeg-, zeef- en afzakinstallaties werden ondergebracht tot een enorme verticale slimme machine.  Op de begane grond wordt afgewerkt en verpakt, geëxpedieerd of opgeslagen in het stofarme geconditioneerde magazijn.

In het kantoorgebouw vooraan wordt de hoekverdraaiing tussen de het perceel en de weg waaraan het gebouw gelegen is slim aangewend om de nodige kantoorruimten te combineren met een ruime plaza met vide enerzijds en bruikbare buitenruimten en terrassen anderzijds.

De binnenruimten werden zeer smaakvol afgewerkt door de in-house binnenhuisarchitecte van Jeni Real Estate, Tamara Vermeersch in nauw overleg met de eindgebruiker van het gebouw.  Alweer een een heerlijke ruimte om te werken, te ondernemen en gewoon te zijn.